SECUNDA îl felicită pe Liviu Alexa pentru ancheta jurnalistică privind multinaționalele! Merită citită!

În timp ce românii se bucurau cum puteau ei mai bine de Sărbătoarea Crăciunului, jurnalistul de investigații de la ZIAR de Cluj, Liviu Alexa, muncea pentru a publica o amplă analiză având ca subiect profitul declarat al multinaționalelor.
Un profit ridicol, la o cifră de afaceri imensă. Venituri realizate EXCLUSIV în România!

Înarmat cu răbdarea și încăpățânarea jurnalistului de investigații de a analiza un subiect prin prisma datelor oficiale, date aflate la vedere pentru toată lumea – “din surse deschise”, cum se spue –, Liviu Alexa ne arată o stare de fapt pe care noi, la SECUNDA, am prezentat-o de mai multe ori în studiile noastre de caz! (Cum ar fi “EXCLUSIV-DOCUMENT! Băncile care NU au profit! Tabelul Adevărului 2011 – 2015” – click pe titlu pentru a lectura analiza.)

Ziaristul Alexa nu a făcut rabat de la nicio regulă jurnalistică. S-a documentat, a analizat datele, le-a pus în context și le-a prezentat publicului sub o formă ușor de lecturat – chiar dacă textul e de mii de cuvinte.

Îi invităm pe cititorii SECUNDA să acceseze analiza jurnalistului de investigații de la ZIAR de Cluj, Liviu Alexa, dând click pe titlul de mai jos…

ANCHETA-BOMBA: Top 100 Firme din Romania / Minte Dragnea sau NU cand zice ca multinationalele declara profit prea mic?

Preluare, SECUNDA

Adauga comentariu