ȘOC! Părinte despre Grădinița TEDDIES din Baia Mare: “S-au ÎMBOLNĂVIT copiii cu Salmonella după ce au mâncat supa făcută de doamna de la CURĂȚENIE”

Ziarul de Baia Mare este singurul ziar online care urmărește scandalul de la Grădinița Teddies din Baia Mare. Conducerea și patronatul sunt sub tăcere totală, o tăcere chiar nesimțită față de părinți și nu în ultimul rând față de copii.

Directoarea grădiniței este în Statele Unite iar patroana Rodica Bălan (foto sus, în mijloc) a putut fi contactată de ziarul nostru doar telefonic și am reușit o discuție realizată cu camera ascunsă, cu soțul acesteia.

Puținele voci din partea părinților scot la iveală nereguli strigătiare la cer privind modul în care se făcea mâncare în blocul alimentar al grădiniței acum închise, după materialul publicat de Ziarul de Baia Mare: “VIDEO exclusiv. Proprietarul vrea să închidă Grădinița Teddies din Baia Mare: “E dezastru”. În plin SCANDAL, directoarea e plecată în SUA. 2 adulți și 4 copii, PURTĂTORI de SALMONELLA”.

“De ce nu se spune că s-au îmbolnăvit copiii cu Salmonella după ce au mâncat supa făcută de doamna de la curățenie, că ieri am aflat toți părinții că în bucătărie ajută toată lumea și mai curăță un morcov ca la țară nu ca într-o instituție cu responsabilități și cu copii”, ne scrie Aida Harabagiu, în calitate de părinte.

Aceeași doamnă ne-a mai lăsat un mesaj prin care se arată șocată că nimeni din conducerea unității de învățământ nu iese public să își asume respeonsabilitatea pentru cele întâmplate.

“Să mai stai cu capul sus și să spui că 60 de copii așteaptă să-și deschidă porțile mi se pare josnic după ce nu ai ținut cont de minime condiții de igienă în 2019 în grădiniță privată”.

După convorbirea de data trecută, doamna Bălan nu ne-a răspuns la telefon pentru a oferi un punct de vedere despre aceste acuzații dar o poate face oricând și chiar o rugăm să ne contacteze.

 

Adauga comentariu