Șomcuta Mare are UN NOU consilier local. Află cine este

Ultima ședință de Consiliu Local la Șomcuta Mare a adus pe scena politică de aici un nou consilier. Este vorba despre Cosmin Bârlea de la ALDE, vicepreședinte în organizația locală. Bârlea a fost al doilea pe lista consilierilor la ultimele alegeri locale și i-a luat locul fostului consilier Dorin Vancea, exclus din organizația ALDE Șomcuta Mare pentru inactivitate și nu a mai participat la ultimele alegeri chiar dacă a condus organizația, noul președinte fiind ales Cristian Talpoș, fost consilier PSD în mandatul trecut.

“Este important pentru noi că avem un reprezentant în Consiliul Local. Am identificat câteva nevoi ale șomcutenilor și vom încerca să le impunem în Consiliu spre bine comunității”, ne-a declarat președintele Cristi Talpoș.

În mai multe rânduri, președintele ALDE Maramureș, Cornelia Negruț a declarat că a făcut fișe de evaluare a primarilor și consilierilor locali ai partidului și că cei care nu au activitate serioasă vor fi excluși din partid și înlocuiți în cel mai scurt timp, lucru care s-a întâmplat pentru prima oară la Șomcuta Mare.

Adauga comentariu