Târgul de Turism al Maramureșului, primul târg GRATUIT pentru expozanți și participanți. Atracția va fi plecarea spre Turcia cu cel mai mare avion care a aterizat vreodată în Baia Mare

Târgul de Turism al Maramureșului este organizat de Prestige Tours Global în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare, Consiliul Județean Maramureș, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Maramureș și Aeroportul Internațional Maramureș, cu suportul agențiilor de turism partenere din zonă.

Ziarul de Baia Mare este partener media al evenimentului.

Evenimentul debutează în data de 22 martie la Milleniun Business Center din Str. Vasile Lucaciu, nr.2, Baia Mare.

Este pentru prima data când un astfel de târg este gratuit atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori. Lucrurile inedite se vor ține lanț:

“În premieră, expozanții vor participa gratuit la acest important târg ce se vrea un eveniment deosebit și suntem convinși că așa va fi. De asemenea, târgul este gratuit și pentru vizitatori. Un lucru inedit va fi și acela că Ciprul de Nord va avea, alături de agențiile participante, un stand al lor, cu experți veniți chiar de acolo. Ei își vor prezenta ofertele dar și informații despre destinații, hoteluri, plaje, servicii și tot ceea ce clienții vor dori să afle”, a declarat pentru Ziarul de Baia Mare, Diana Iluț (foto sus), manager general Sfara Tours Baia Mare.

Prestige Tours alături de agențiile de turism partenere au pregătit oferte speciale și multe suprize pentru vizitatori. Atracția principală a târgului va fi cursa directă: Baia Mare – Antalya cu plecări în fiecare sâmbătă începând cu 1 iunie, dar si oferte către Bodrum sau Ciprul din Nord cu plecări directe din Cluj Napoca.

Programul de vizitare în cadrul Târgului de Turism al Maramureșului va fi următorul:

Vineri, 22 martie: 12:00 – 20:00
Sâmbătă, 23 martie: 10:00 – 20:00
Duminică, 24 martie: 10:00 – 18:00

Prestige Tours parte din consorțiul turc Caly Goup și turoperator cu 28 de ani de activitate neîntreruptă pe piata turistică românească a depăsit în 2018, numarul de 30.000 de turiști spre Turcia, reprezentând o creștere de 47% față de anul anterior.

În 2016 Prestige Tours a extins numărul de curse charter cu plecare din țară, lansând către Antalya, destinația sa principală, primul zbor charter din Suceava, în 2017 a extins plecările și din Arad iar în 2018 au avut loc plecări și din Craiova. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecări din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și București, a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2019 și să introducă cursă charter către Antalya și din Baia Mare.

Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 de locuri, începând cu 01 iunie și va dura până pe 21 septembrie 2019, având o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de sâmbătă.

 

Adauga comentariu