TOATA STENOGRAMA discutiei dintre baronul PNL Gheorghe Flutur si sefa DSP Suceava, o gasiti pe Ziar de Cluj ACUM! Fals si uz de fals in acte medicale, prioritizare ilegala a lui Flutur care a fost trecut drept MEDIC si un dosar care doarme la Parchet!

Nota: Avand vedere ce s-a intamplat dupa dezvaluirile Ziar de Cluj despre Ciprian Marica, cand o parte a presei nationale a preluat informatii din ancheta noastra fara sa ne citeze cu nume si link activ, reiteram rugamintea noastra ca, si in cazul dezvaluirilor de mai jos, sa nu uitati sa citati publicatia noastra, Ziar de Cluj, si linkul activ al acestui articol. Dragi colegi, nu va putem obliga, dar va putem bate obrazul reamintindu-va ca asta e singura rasplata pentru un ziarist, sa ii fie recunoscuta munca. (Liviu Alexa)

 

Antena 1 a publicat o mica parte din interceptarea conversatiei dintre Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, si Cătălina Zorescu, sefa DSP Suceava, (sursa foto: Libertatea)  in scandalul IMENS care arata ca Suceava, cel mai afectat de COVID-19 judet al Romaniei, maharul PNL si sluga politica de la DSP Suceava, au masluit documente oficiale, prin care, pe 27 martie, numele lui Flutur apare că a beneficiat de prioritate în testare și a fost trecut drept medic, pe listele Spitalului Judeţean Suceava. 

In exclusivitate pentru cititorii din intreaga Romanie, Ziar de Cluj va prezinta INTREAGA conversatie a celor doi praduitori politici, mult mai complexa si mai plina de nuante. Din ea, dupa ce veti fi terminat de citit, reiese clar ca cei doi AU PREMEDITAT falsificarea documentelor medicale, nu ca a fost o intamplare.

Un om din sistemul unei institutii de forta m-a contactat aseara tarziu in noapte si mi-a oferit intreaga interceptare: precizarile omului din sistem sunt interesante.

"Dle Alexa, sunt o persoana de decizie din sistem in Suceava. am urmărit dezvaluirile Dvs despre nenorocitul de Raed Arafat și am aflat ca sunteți un jurnalist curajos, care nu se teme. De aceea, va fac un mic cadou, TOATĂ discuția dintre baronul Flutur Și medicul Cătălina Zorescu, pentru ca la Antena 3 au apărut doar 3 schimburi de replici. veți vedea, Conversația e mai ampla și e dovada incontestabila ca Flutur și doctorița au falsificat acte, au făcut abuz in serviciu și ar trebui arestați. ce va trimit eu este întreaga interceptare. dacă e interceptare, este și dosar, nu? De ce acest dosar s-a oprit din lucrare?"

 

Sunteti pregatiti sa cititi intreaga conversatie? Veti avea un SOC! In timp ce in Suceava mureau oameni si sufereau mii de alti romani imbolnaviti cu COVID-19, Flutur negocia cu sefa DSP ce sa minta si ce sa spuna despre falsurile facute si testarea prioritara, in caz ca ii intreaba procuratura ceva. Asta era problema lui Flutur. Din conversatie, se simte ca sefa DSP Suceava e iritata ca s-a bagat in mocirla, dar isi "asuma", ca o sluga politica ce este in fata baronului PNL de Suceava.

 

(nu uitati sa citati Ziar de Cluj)

Flutur Gheorghe: O dați cu număr de înregistrare?

Zorescu Catalina: Nu știu! O dau în nume personal sau..?

Flutur Gheorghe: O dați în nume personal sau... eu nu-mi dau seama! Dar să-mi trimiteți și mie una semnată în forma finală, aia... adevărată să o am și eu!

Zorescu Catalina: Da! O dau în nume personal, cred că!

Flutur Gheorghe: Cred că în nume personal, da, așa cred!

Zorescu Catalina: Dar nu mă scufundați pe mine de tot pentru că știți care o fost contextul atunci în noaptea aia!

Flutur Gheorghe: Cu ce să scufund?

Zorescu Catalina: Da, știți adică să...

Flutur Gheorghe: Bun! Dar eu doar, n-a fost totul corect și legal? Contextul a fost că am venit de bună credință să ne facem toți analizele...eu nu am fost...

Zorescu Catalina: Contextul că am fost chemată la 11 jumate...da? Ăsta o fost contextul!

Flutur Gheorghe: Adică dumneavoastră ce spuneți? Da, da, am înțeles...Da’ ce spuneți, că la ora aia nu se recoltau sau de ce?

Zorescu Catalina: La ora aia eram acasă, era 11 jumate...

Flutur Gheorghe: Aha!

Z: Da? Eram terminați.

Flutur Gheorghe: Dar la medici când ați recoltat dumneavoastră?

Zorescu Catalina: Dar n-am recoltat la medici, erați numai dumneavoastră de la consiliul județean acolo și un singur medic, Văcăreanu!

Flutur Gheorghe: Aha! Cum adică să vă scufund? Doamne!

Zorescu Catalina: Ca să fim...

Flutur Gheorghe: Vai de mine!

Zorescu Catalina: Știți?

Flutur Gheorghe: Vai de mine, păi nu-s momente de genul ăsta!

Zorescu Catalina: Că adică eu deja îs... până peste...

Flutur Gheorghe: Știu! Dar nu fac, Doamne, eu v-am sunat de bună credință!

Zorescu Catalina: Știu! Și eu tot! Vedeți că-mi asum...

Flutur Gheorghe: Fiind persoană publică, mă omoară pe mine și de aia, toată ziua...îmi asum și eu, nu-i problemă, dar am vrut să se clarifice lucrurile, că n-a fost o șmecherie sau că v-am pus eu să nu știu ce. Doamne ferește!

Zorescu Catalina: Uitați parcă o lucrat cineva, știți, exact...

Flutur Gheorghe: Probabil că avem prieteni care monitorizează orice chichiță!

Zorescu Catalina: Nu, dar de ce la dumneavoastră, adică puteau la oricare din ceilalți colegi!

Flutur Gheorghe: Mă caută! Bun! A fost și un ghinion, ca să zic așa. Acuma care ei îl vor răstălmăci!

Zorescu Catalina: Da!

Flutur Gheorghe: Na! 

Zorescu Catalina: Sunt și eu atentă, numai ce fac cu mâna mea am să semnez de acuma. În rest...

Flutur Gheorghe: Era și contextul în care pleca lotul de materiale spre Balș.

Zorescu Catalina: Da, știu!

Flutur Gheorghe: Ca să-mi aduc aminte, aveați lotul întreg care pleca și am venit și eu, doar eu veneam de la treabă, ca să fac...

Zorescu Catalina: Dar eu vă înțeleg! Dar aveați tot dreptul să...

Flutur Gheorghe: Da!

Zorescu Catalina: Dar asta este!

Flutur Gheorghe: Bine! Vă mulțumesc!

 

Adauga comentariu