Un motociclist belgian stabilit la Baia Mare s-a confruntat cu civilizația ciobanilor din Colibița: mârțoage speriate și o bătaie pe cinste! Vezi ce a pățit temerarul turist (VIDEO)

Mirifica lume arhaică de pe colinele Colibiței este un colț de rai, acel rai din care s-a rupt bătaia! A simțit-o pe pielea lui un turist pasionat de motociclism care s-a aventurat în lumea de basm, neglijând factorul uman.

Este vorba de un bărbat de 61 de ani, un belgian stabilit la Baia-Mare, care a avut parte de o porție dublă de adrenalină tocmai în zona cunoscută ca „marea de la munte”, la Colobița. Conform bistriteanul.ro, turistul pe două roți s-a bucurat de natură, dar a speriat niște cai înhămați la o căruță prin zgomotul făcut de caii lui putere.

Turistul a acționat în cel mai normal fel posibil, pentru el, îndreptându-se către ciobani pentru a-și cere scuze și a vedea eventualele pagube pe care era pregătit să le suporte, dar supărarea mioritică locală a gândit momentul altfel:

(video preluare bistriteanul.ro)

Care sunt amintirile turistului:

„În cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a ajuns un bărbat în vârstă de 61 de ani, cu domiciliul în județul Maramureș, afirmativ agresiune, prezentând plagă frontală și temporală dreaptă și o contuzie de șold drept. A fost investigat paraclinic și imagistic și a fost externat cu tratament la domiciuliu” – a declarat purtătorul de cuvânt al SJU, Camelia Strungari, despre starea de sănătate a turistului belgian.

Adauga comentariu