Un șofer a FUGIT de polițiști după ce a fost OPRIT în trafic. La locul faptei, cu aceeași mașină s-a întors ALT șofer. Află ce s-a întâmplat pe urmă

Ieri după-amiază, poliţiştii care desfăşurau activităţi pe D.N.18, în Pasul Gutâi, au oprit pentru verificări un autoturism al cărui conducător auto a încălcat linia continuă. Înainte de a-i fi verificate documentele, persoana aflată la volan a demarat în trombă şi a plecat.

După aproximativ 10 minute, autoturismul a revenit în locul unde a fost oprit, însă la volan se afla un alt bărbat care susţinea că el a fost cel oprit şi că a decis să plece deoarece a considerat că nu autoturismul condus de el a fost oprit.

Poliţiştii nu au putut fi înşelaţi. Aceştia au reţinut suficiente semnalmente ale persoanei oprite iniţial, încât să reuşească să o identifice: este vorba de un bărbat de 34 de ani din Rona de Sus, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

"Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale", ne-a declarat subinspector de poliție Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș

Adauga comentariu