Ura naşte ură şi atât!

Liderul revoluţiei americane, primul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, George Washington, a avut 316 sclavi.

Cum s-ar zice, a avut sclavi, dar a şi făcut ceva!

Zicea George Orwell în romanul "1984": "Cine controlează trecutul, controlează prezentul şi viitorul".

Noi am trăit în mizeria pe care o propun Occidentului dezaxaţii şi neadaptaţii de stânga mascaţi în democraţi. "Corectitudinea politică" este noua doctrină marxist-stalinist-leninistă.

Citiţi "1984" şi vedeţi-vă de viaţă cât timp mai e a voastră şi mai puteţi decide.

Citiţi "451 grade Farenheit" de Ray Bradbury şi lăsaţi arta şi cultura în pace - e rodul gândirii epocii în care s-a creat.

Numai dezaxaţii şi neadaptaţii dărâmă statui, distrug tablouri, ard cărţi, interzic filme - indivizi cu IQ-ul sub-unitar care nu se pot impune decât cu haita în spatele lor. Doar atunci devin "lideri".

Şi numai dezaxaţii şi neadaptaţii fascistoizi-comunistoizi îi apaludă şi le găsesc scuze.

Văd în zilele acestea tot felul de cântăreţi ai nemerniciei, ai cenzurii şi urii în numele “corectitudinii politice”, în numele a ceea ce a fost. Dezaxaţii şi neadaptaţii nu-şi pot trăi prezentul, dar ştiu să-l distrugă pe al altora în numele trecutului.

Ura naște ură. O știm perfect în Ardeal. Am trăit printre bănci şi lăzi de gunoi tricolore. Pişau câinii vagabonzi simbolul nostru naţional în numele calculelor reci, politice, făcute pe frustrarea şi neadaptarea unor prostoi, de către un primar-preşedinte de partid “naţionale”, ce-şi vedea de propriile afaceri, îmbogăţindu-şi familia căţărându-se pe tricolorul României. 12 ani l-au votat primar prostoii Clujului, azi unul nu ar mai recunoaste-o!

Deja, ce se încearcă a se impune la nivel mondial, pandemia de frustrare şi neadaptare, este despre vinovăția purtării pielii cu care te-ai născut. E prea mult.

Deja se cațără pe frustrarea şi neadaptarea unor oameni şi exploatează cinic, cu calcul rece, politicianist, nedreptăţi istorice niște unii, în acelaşi mod în care s-au cățărat pe tricolorurile lor pentru a fi şi ei ceva, fără sudoarea frunţii, ci doar a limbii, cei din PUNR, PRM și UDMR.

E plină istoria omenirii de mizerie aplicată de niște mizerii umane altor oameni.

1 milion de armeni asasinaţi de turci.

3 milioane de ucraineni înfometați până la dispariție de comuniști.

Milioane de oameni asasinaţi de kmerii roșii.

Zeci de milioane de oameni asasinaţi de comuniștii chinezi în timpul “revoluţiilor” Partidului Comunist.

Zeci de milioane de decedați în Gulag.

Zeci de milioane în Holocaustul nazist.

Burii olandezi exterminați în lagărele inventate de englezi.

Irlandezii exterminați de englezi.

Zecile de milioanele exterminate de Genghiz Chan.

Conquista, Reconquista, Războaiele sfinte, colonozarea celor două Americi, colonizarea Australiei, războaiele mondiale, molimele, vânătorile de vrăjitoare, până şi expansiunea Homo Sapiens în lume care a dus la extincţia Homo Neanderthalensis şi Homo Sinensis – fiecare pas făcut de om pe aceast Pământ musteşte de sânge şi suferinţă.

Sunt în Istoria Omenirii sute de hecatombe pe care nu le cunoaștem, nu am auzit de ele, n-au mai ajuns la noi.

Nu este îndeajuns, cât timp o să o mai întindem de trecut în loc să ne vedem de prezent şi să gândim la viitor?

Jafurile şi distrugerile făcute în numele Black Life Matters cu ce anume aduc reparații? Doar deschid o nouă spirală a suferinţei şi a nedreptăţilor.

Distrugerea statuilor, a cărților, interzicerea filmelor, cu ce aduc reparații? Doar deschid o nouă spirală a suferinţei şi a nedreptăţilor.

Ura naște ură și atât!

Şi, gata!

 

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

Adauga comentariu