Vezi aici, numele artiștilor propuși să urce pe scena Sărbătorii Castanelor 2018

În cadrul ședinței de  Consiliului Local Baia Mare desfășurată ieri, 28 august 2018, s-a făcut publică lista artiștilor care s-ar putea să urce pe scenă la Sărbătoarea Castanelor. Astfel, vă prezentăm o parte din cei de la care se așteaptă un răspuns ferm pentru participarea la acest eveniment:

Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Victor Socaciu, Ducu Bertzi, BUG Mafia,  Smiley,  Carla s Dreams, Directia 5, Holograf, Corina Chiriac, Gabriel Cotabiță, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțiu, Monica Anghel, Loredana, Gașca Zurli, Delia, Delia Bănică, Alina Eremia, Connect-R.

S-a amintit și de  Goran Bregovic însă nu există nimic clar, cu privire la participarea acestuia, deocamdată.

Vor mai fi concerte folclorice, muzică cu influențe țigănești, dar și un spectacol care va fi susținut de Opera Română din Cluj-Napoca.

Evenimentele se vor desfășura în Piața Libertății și pe Bulevardul Unirii. În ambele locații se va pune câte o scenă pe care vor evolua artiștii.

La ora actuală, se duc discuții cu privire la prezența celor de la Street Food Fastival pentru perioada 8-14 septembrie a.c..

Vis-a-vis de Expo Flora 2018, consilierii au aprobat, tot în ședința de ieri, prețul biletelor. Astfel, pentru a vizita expoziția, un adult va avea de plătit 5 lei, iar un copil 3 lei.

Perioada în care se va desfășura Sărbătoarea ”Castane 2018” este deocamdată incertă.

Vom reveni cu amănunte pe acest subiect.

Actualizare ora: 18.38

Consilierii locali au aprobat astăzi, 29 august 2018, într-o ședință de îndată, organizarea Sărbătoarea ”Castane 2018” pentru perioada 28 septembrie-7 octombrie 2018.

Adauga comentariu