VIDEO. Bravo ei! O femeie A STINS singură un incendiu de vegetație la Cicârlău

Incendiile de vegetație au devenit o boală națională. Din inconștiență dar și din interese, oamenii dau foc vegetației uscate de pe terenurile agricole, pășuni sau de pe marginea drumurilor. Uneori există suspiciuni că pentru a lua bani de la APIA, proprietarii aprind vegetația uscată doar pentru a părea că pământurile au fost lucrate.

Din păcate, la nivelul județului Maramureș nu avem nicio informație legată de vreo anchetă a poliției într-un astfel de caz chiar dacă au avut loc deja zeci de incendii, în două din ele chiar cu pierderi oemenești.

Aseară, Ziarul de Baia Mare a surprins un incendiu de vegetație la Cicârlău, pe marginea DN 1C, la câțiva metri de calea ferată, pe ruta Baia Mare-Satu Mare.

După ce focul a ars vegetația pe o porțiune de zeci de metri, o femeie a intervenit, singură și a reușit să stingă flăcările. Dotată cu niște bidoane și o găletuță, femeia din imagini nu s-a panicat și nici nu a alertat autoritățile, știind exact ce face. Cu calm a aruncat apa exact în locurile în care a trebuit, împiedicând extinderea focului.

Ea ne-a declarat că nu știe cine a pus focul. Pentru fapta ei, ziarul nostru îi transmite mesajul “Jos pălăria!”

Adauga comentariu