VIDEO. Cadavru în Săsar. Avea “CASĂ” sub pod și a murit în APĂ

La 112 s-a primit de dimineață un apel telefonic despre existența unui cadavru în apa Râului Săsar, sub podul de pe Bulevardul Republicii, cunoscut în termini populari “podul de la spital”. Până la acestă oră nu se cunoaște identitatea celui decedat dar din imaginile filmate de Ziarul de Baia mare este vorba de un om al străzii.

Bărbatul loucuia sub pod, unde se pot observa obiecte personale de îmbrăcăminte, încălțăminte și o pătură alături de peturi de la apă și cutii de la mâncare.

După toate probabilitățile, omul a căzut în apă mai ales că la necropsie nu s-au găsit urme de violență, potrivit subinspectorului de poliție Florina Meteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș.

“În prezent se fac cercetări pentru identificarea cadavrului și a împrejurărilor în care a avut loc decesul”, a mai completat Meteș.

Omul străzii avea acces la “casa” de sub pod pe o scară ce coboară până la apă, digurile Săsarului fiind bine amenajate în zona respectivă. Se pare că bărbatul e de ceva vreme acolo având în vedere starea cadavrului, aflat într-o fază destul de avansată de putrefacție.
 

Adauga comentariu