VIDEO exclusiv. Accident cu VICTIME. Vezi declarația ȘOFERULUI tamponat și ce ne-a spus tatăl șoferiței care a LOVIT din spate

De puțină vreme pe Bulevardul Independenței din Baia Mare, în apropiere de Metro a avut loc un accident ce circulație soldat cu două victime.

Cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare după ce minute bune li s-a acordat asistență medicală la locul accidentului.

Mai multe echipaje de poliție, de ambulanță și pompieri au fost la fața locului și au acționat extrem de urgent, circulația desfășurându-se pe un singur sens, zeci de minute.

Unul dintre conducătorii auto, din București, care a fost lovit din spate de cel de-al doilea autoturism implicat în accident a declarat în exclusivitate pentru Ziarul de Baia Mare:

“Mă deplasam cu maxim 40 de kilometri la oră iar din spate o domnișoară a venit cu viteză și ne-a lovit. Cumnata mea a fost accidentată și a fost transportată de SMURD la spital”.

Tatăl șoferiței care a lovit mașina din fața sa a ajuns repede la locul accidentului, locuind în apropiere:

“Nu știu ce să vă spun exact. M-a sunat fiica mea să vin. Domnul din față a pus frână și ea l-a lovit direct”, ne-a spus tatăl conducătoarei auto care a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată cu ambulanța la spital.

Polițiștii încă cercetează cum s-a produs accidentul.

Adauga comentariu