Video EXCLUSIV cu Rareș Bogdan la Baia Mare: “România e prea diferențiată și prea nearmonizată. În Maramureș mă simt de parcă m-am născut aici”

Jurnalistul Rareș Bogdan, primul pe lista europarlamentarilor Partidului Naționa Liberal, s-a aflat azi în județul Maramureș unde a avut mai multe întâlniri electorale dar și de suflet la Moisei, Sighetu Marmației și Baia Mare. De dimineață a fost la Moisei acolo unde primarul liberal Toader Ștețcu a reușit să atragă sume uriașe din fondurile europene, pentru investiții. A vizitat monumentul celor 29 de martiri care și-au pierdut viața la data de 14 octombrie 1944 în lupta cu hortiștii care se retrăgeau din Transilvania.

De la Moisei, Rareș Bogdan a plecat la Sighetu Marmației unde la închisoarea muzeu, un adevărat memorial al durerii, s-a recules în celula lui Iuliu Maniu alături de un preot.

Însoțit de conducerea PNL Maramureș, primari, consilieri județeni și consilieri locali, candidatul nr. 1 al PNL, Rareș Bogdan a participat la un marș pe străzile Băii Mari cu finalitate la statuia lui Ioan I.C. Brătianu unde s-a depus o coroană de flori și s-au ținut alocațiuni.

Aici a declarat în exclusivitate pentru Ziarul de Baia Mare câteva lucruri de o însemnătate deosebită. Întrebat cum vede dezvoltarea României, după ce a străbătut o mare parte din țară, în campanie, Rareș Bogdan ne-a răspuns:

“România e prea diferențiată și prea nearmonizată. Nu există români buni sau români răi. Există români conduși bine și români conduși rău”.

Întrebat și despre punctul nr. 8 din programul său electoral, intitulat “Justiție pentru toți”, Rareș Bogdan a răspuns pentru cititorii Ziarului de Baia Mare:

“Nu există în acest moment justiție pentru toți, există eliberare pentru toți”.

Despre Maramureș a vorbit de câteva ori cu lacrimi în ochi pentru că “În Maramureș mă simt de parcă m-aș fi născut aici”, a spus Rareș Bogdan.

Spre seară echipa lui Rareș Bogdan a participat la un miting electoral.

Amănunte despre toate acestea dar și despre cele două probleme ale României în următorii 5 ani, problema forței de muncă și readucerea românilor din străinătate, acasă, în materialul video de mai jos.

Adauga comentariu