VIDEO exclusiv. Mâncarea ungurească, tipurile de cazări și parcurile acvatice, MOTIVELE pentru care românii merg la Hajduszoboslo. Pe 27 aprilie SE DESCHIDE ștrandul în aer liber

Primăria Hajduszoboszlo din Ungaria și-a trimis și la ultimul târg de turism de la Baia Mare, reprezentanți care să invite maramureșenii în vestita stațiune din țara vecină.

Eva Palvolgyi, reprezentanta hotelierilor și cazărilor private ne-a declarat care sunt secretele succesului pentru care românii sunt pe primul loc la capitolul turiști străini este următorul:

“Mâncarea ungurească, toate tipurile de cazări, pentru toate buzunarele dar și mâncarea tradițională românescă și nu în ultimul rând petrecerile tematice sunt secretele succesului pentru care românii vin într-un număr atât de mare la noi . 80% din turiștii care-mi trec pragul sunt români”, a spus în exclusivitate pentru Ziarul de Baia Mare, Eva Palvolgyi.

Ruth Csengele Szekely, reprezentanta HungaroSPA, ONG-ul din cadrul primăriei Hajduszoboszlo care administrează cel mai mare Parc Acvatic din Europa dar și cu capital de stat, ne-a spus că multitudinea piscinelor pentru toate vârstele sunt atracția principală pentru majoritatea turiștilor.

Ștrandul în aer liber se deschide pe data de 27 aprilie. De Paștele ortodoxe, nu mai sunt locuri de cazare în majoritatea formelor de cazare din Hajduszoboszlo.

Adauga comentariu