Video EXCLUSIV. MĂRTURII cutremurătoare despre soțul MORT al Ioanei Pop, angajata primăriei Baia Mare, aflată în COMĂ profundă la spital: “Suferea de boli psihice. Nici în vacanță nu-i lăsa pe copii să doarmă dimineața”

Ziarul de Baia Mare continuă să vă facă dezăluiri despre situația complicată a doi soți din Baia Mare, bărbatul găsit decedat, înjunghiat, iar femeia în comă, fiind în prezent internată la Spitalul Județean Baia Mare. (foto sus, alături de cei doi copii)

Cu toate că a existat ipoteza că femeia și-a omorât bărbatul cu un ciocan iar apoi s-ar fi sinucis, Ziarul de Baia Mare a prezentat că lucrurile nu au stat deloc așa și am avut ca punct de pornire starea celor doi soți, din punct de vedere medical dar și alte elemente.

(Foto, ușa de la apartament, sigilată de către procurorii de caz)

Luni, între cei doi soți a avut loc o ceartă urmată de acte de violență după ce copiii s-au dus la școală. Fata lor, în clasa a-VIII-a a sunat acasă și pentru că nu a răspuns nimeni și bănuind că s-a întâmplat ceva rău s-a întors de la școală. Pe drum a abordat o patrulă de poliție, le-a spus polițiștilor că îi este frică să intre în casă iar polițiștii au însoțit-o înăuntru. Aici i-au găsit pe părinții fetei în starea în care v-am prezentat-o. Aceștia au sunat la 112 și la fața locului au venit criminaliști dar și medici.

În primul rând lângă bărbatul înjunghiat s-a găsit un cuțit de unde ipoteza inițială că soția, Ioana Pop, angajată a Primăriei Baia Mare la Serviciul Administrare Unități de Învățământ și-a omorât bărbatul. De ce nu putea să-și înjunghie soția, soțul în condițiile cazului? Să ne gândim doar la faptul că femeia a fost găsită bătută crunt, în cămară, în comă. Deducem de aici că ea s-a ascuns în această încăpere având leziuni multiple la cap, creierul fiindu-i afectat. Surse criminalistice și medicale ale ziarului nostru ne-au declarat că este imposibil ca după ce l-ar fi înjunghiat pe bărbat să intre în comă, contuziile cerebrale hemoragice de care suferă femeia, neputând să și le provoace singură. Mergem mai departe. Văzând că femeia s-a închis în cămară și că nu mai scoate niciun sunet, a crezut că a murit iar el s-a sinucis prin înjunghiere:

“Sinuciderile se fac prin tăierea venelor, aruncarea de la etaj sau autoînjunghierea, cum a fost în acest caz, al bărbatului și nicidecum prin provocarea unor traumatisme de așa natură la cap, în cazul femeii”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, o sursă judiciară, confirmată de o alta medicală.

CEARTA dinaintea targediei. Copiii, TERORIZAȚI

Altercația dintre cei doi soți s-a produs ieri iar duminică, vecinii i-au văzut pe cei doi, în fața blocului, certându-se:

“Au ieșit în fața blocului. O vecină mi-a spus că i-a auzit că s-au certat. Ea a rămas pe bancă, el a plecat în bloc. La un moment dat el s-a întors la ea și au mai schimbat câteva replici”, a spus în exclusivitate pentru Ziarul de Baia Mare, Oana Mărieș, o vecină din scara alăturată.

Mai mult, despre bărbatul care nu lucra nicăieri, dar care a lucrat prin străinătate, vecinii spun că era un fel de dictator și se purta foarte sever cu copiii în special, cărora le impunea un program de teroare:

“Cu Ioana mai vorbeam, copiii lor se jucau cu copiii noștri. Pe el doar îl salutam. Nu vorbea cu nimeni, nici măcar cu vecinii. El avea probleme psihice, am înțeles că schizofrenie dar că nu-și recunoștea afecțiunea. Când copiii ieșeau afară, venea repede și le spunea să intre în casă. Nici nu apucau să se joace”, a mai spus Oana Mărieș pentru ziarul nostru.

Nici în vacanțe, copiiii nu aveau VOIE LA SOMNUL de dimineață

Tatăl copiilor era atât de sever încât nu-și lăsa copiii nici în vacanțe să-și facă somnul de dimineață.

“Era foarte sever. Îi trezea dimineața și în vacanțe. Nu-i lăsa să doarmă. Este inexplicabil de ce se purta așa cu ei. Sunt deja adolescenți, fata în clasa a-VIII-a iar băiatul în clasa a-VI-a. De la un moment dat și ea a devenit tot mai tăcută”, a mai declarat pentru Ziarul de Baia Mare, vecina și prietena cuplului.

Cearta din fața blocului, DE ZIUA fetiței lor!

Cearta de dumincă, din fața blocului, când Ioana Pop a rămas singură pe bancă nu s-a produs într-o zi oarecare. A fost ziua fiicei lor mai mare, I.P. care a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Se pare că nu s-a bucurat prea mult de aniversare având în vedere situația tensionată dintre părinți. I.P a înțeles parcă mult mai multe lucruri decât credeau părinții, ceea ce reiese din faptul, că neliniștită fiind, a sunat acasă în ziua tragediei și s-a întors de la școală.

INTUBATĂ dar mai bine

Fără să se hazardeze, medicii care ieri erau foarte rezervați cu privire la starea de sănătate a Ioanei Pop, spun că femeia este intubată dar că este un pic mai bine ceea ce le dă speranțe că și-ar putea reveni.

“Este intubată, respiră cu ajutorul aparatelor dar ca o măsură de protecție ceea ce nu înseamnă că nu ar putea respira și fără aparate. Deocamdată o lăsăm așa pentru a o ajuta cât mai mult și sperăm să își revină”, ne-a declarat medicul neurochirurg Vasile Pop, managerul Spitalului de Urgență Baia Mare.

În prezent cei doi copii se află în grija unor rude.

 

Adauga comentariu