VIDEO exclusiv. MAȘINĂ a președintelui ALDE ȘOMCUTA Mare, Cristi Talpoș, VANDALIZATĂ în plină zi. Îi cunoașteți pe cei doi? Ei au fost FOTOGRAFIAȚI de un martor lângă autoturism. Au lăsat o ușă deschisă și au FUGIT

Aleea Dobrogei din Baia Mare este o stradă extrem de liniștită. Cu toate acestea, ieri, în jurul orei 14, proprietarul unei mașini parcată aici a primit un telefon de la un prieten care locuiește în apropiere și care i-a relatat că doi indivizi îi vandalizează mașina.

Martorul a apucat să le facă celor doi o fotografie și încă una cu ușa lăsată deschisă în urma lor, probabil din grabă pentru că au observat că sunt văzuți și fotografiați.

Ziarul de Baia Mare a ajuns la fața locului și a constatat că proprietarul mașinii este Cristi Talpoș, președintele ALDE Șomcuta Mare.

Polițiștii prezenți la locul faptei i-au chemat pe colegii lor criminaliști care au luat probe și îi caută pe cei doi din fotografie cu ajutorul celui care a făcut pozele dar și cu ajutorul altor martori.

“Mi s-a furat doar o ladă cu scule. Nu înțeleg cum au deschis ușa , cheile fiind la mine iar ușile le-am lăsat încuiate”.

Polițiștii nu exclud varianta martorului că unul din cei doi ar putea fi polițist dar nici nu este clar acest lucru, din fotografie.

“Să faceți o afirmație că sunt polițiști, e prea mult. Sunt două persoane îmbrăcate în negru, e cu totul altceva. Nu are nicio etichetă, nicio emblemă”, ne-a declarat unul dintre polițiștii care au ajuns la fața locului.

Întrebat de Ziarul de Baia Mare, dacă făptașii ar putea purta haine care să imite uniforma de poliție, cel intervievat a declarat în exclusivitate pentru Ziarul de Baia Mare:

“Să stea de vorbă la telefon și având în vedere că e miezul zilei... e greu de crezut că sunt polițiști dar o să facem verificări și o să vedem”.

Surse ale Ziarului de Baia Mare ne-au declarat că cel care poartă bască seamănă cu unul dintre polițiști care lucrează în Maramureș dar nu vă putem spune deocamdată în ce “zonă” este "plantat", pentru că informația nu a putut fi verificată.

Să fie oare un mesaj politic cu câteva zile înainte de alegeri și pentru alegerile viitoare? Au fost cei doi la "plantat" și i-au prins ploaia pe câmp?  

Poziția Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș

"Ieri, un bărbat i-a sesizat pe politistii din Baia Mare ca în perioada 8-22 mai persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un autoturism parcat pe Aleea Dobrogei din municipiu. La fata locului polițiștii au constatat ca sistemul de închidere și portierele autoturismului nu prezentau urme de forțare, fiind închise dar neîncuiate. A fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt", a declarat pentru Ziarul de Baia Mare, subinspector de poliție Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

 

Adauga comentariu