Video EXCLUSIV. NADARA, cea mai CÂNTATĂ piesă țigănească în anul 2018, INTERPRETATĂ pentru cititorii Ziarului de Baia Mare de Elvis Rromano

Tudor Lakatoș, alias Elvis Rromano din Șomcuta Mare, Maramureș, a intrat în atenția întregii țări după apariții pe câteva posturi naționale din România, fapt ce l-a propulsat pe plan internațional, BBC făcând un reportaj despre viața sa.

Artistul a interpretat, în exclusivitate pentru cititorii Ziarului de Baia Mare, cea mai cântată piesă țigănească în anul 2018.

“O dedic pentru cititorii Ziarului de Baia Mare. Este vorba de piesa <<Nadara>> adică <<Nu te teme>>, dansează cu mine, adaug eu. Este cea mai cântată piesă a anului trecut. Toată lumea a cântat-o și dansat-o la chefurile unde eu am fost invitat, peste tot în țară. Are ritm și place, e foarte frumoasă. Le doresc tuturor celor care o să o asculte, la mulți ani!”

Elvis de Maramureș interpretează un melanj între muzica celebrului star rock Elvis Presley, muzică lăutărească a rromilor și muzica ușoară a anilor 1990.

Adauga comentariu