VIDEO exclusiv. A PARCAT în stație și a BLOCAT 3 troleibuze. 100 de oameni au trebuit să COBOARE. O femeie în cârje și alți zeci de călători au luat-o pe jos

Polițiștii locali din Baia Mare au avut de-a face, în această după-masă, cu un șofer inconștient care și-a parcat mașina în stația de autobuz de pe Bulevardul Unirii, în stația Petrom și a părăsit autoturismul. Mașinile și autobuzele au putut să-l ocolească, fiind două benzi pe sensul de mers blocat.

Problemele au început să apară când și-a făcut apariția primul troleibuz care nu a mai putut depăși mașina lăsată practic la voia întâmplării. Situația s-a înrăutățit la sosirea celui de-al doilea treleibuz și “gluma” s-a îngroșat când a venit și al treilea.

Oamenii au început să coboare în timp ce polițiștii i-au pus șoferului amenda în lipsă, acesta alegându-se cu 580 de lei sancțiune și puncte penalizatoare. Unii călători au luat-o pe jos, printre care și o femeie în etate, care umbla cu ajutorul unei cârje. O parte au rămas în troleibuze, așteptând rezolvarea problemei.

“A blocat sensul de mers. Am cam 30 de oameni înăuntru dar mai este un troleibuz și vine și al treilea”, ne-a declarat un șofer.

“A staționat neregulamentar în stația de autobuz”, a spus pentru Ziarul de Baia Mare, unul dintre polițiști.

Din imagini se vede cu o parte din cei aproximativ 100 de călători sunt nevoiți să coboare din troleibuz în zăpada de 1 metru, pentru a fi preluați de un autobuz.

Adauga comentariu