VIDEO exclusiv. PSD contra PSD! Primarul Vladimir Petruț: “Gabriel Zetea ne-a tăiat fondurile pentru CALAMITĂȚI pentru că l-am atacat pe condamnatul PENAL Liviu Dragnea”

Primarul PSD din Cavnic, Maramureș, lansează un nou atac extrem de dur la adresa șefului său de partid, Gabriel Zetea, vicepreședinte al PSD la nivel național și președinte al formațiunii în Maramureș. Edilul este supărat foc pe Zetea pentru că în calitate de președinte al Consiliului Județean Maramureș nu a alocat sumele de bani necesare reparațiilor după calamitățile de anul acesta. Totul a început cu o postare pe Facebook prin care primarul Vladimir Petruț mai spune că îl va reclama pe liderul PSD la Minsiterul Public:

“Președintele CJ-MM Gabriel Valer-Zetea, se răzbună pe orașul Cavnic, prin blocarea sumelor de bani pe care orașul trebuia să-i primească în urmă calamităților din anul 2018. Deși au fost întocmite toate cele necesare în vederea primirii sumelor pentru a efectua reparațiile produse de calamitate. Mai jos o să prezentăm și documentele care au fost întocmite tocmai de reprezentanții instituțiilor abilitate întrunite prin ordinul prefectului, de care domnul Zetea nu a ținut cont și a distribuit fondurile pe criterii politice de interes personal. Vom depune o sesizare către Ministerul Public pentru a se verifica modul de repartizare a sumelor alocate și documentele care au stat la baza”

Răzbunare pentru că l-am atacat pe PENALUL Liviu Dragnea cu Ordonanța 13”

Ziarul de Baia Mare l-a contactat pe primarul Cavnicului care a venit cu completări și atacuri extrem de acide la adresa lui Gabriel Zetea:

“Se răzbună pentru că am avut curajul să-l atac pe penalul Liviu Dragnea în legătură cu Ordonanța 13 iar Gabriel Zetea este copilul său de suflet. I-a spus lui Dragnea, stai liniștit că îl rezolv eu pe ăsta. Este primul an când la echilibrarea bugetelor locale, Cavnicul nu a primit niciun leu. Până în acest an primeam cel puțin 4 miliarde de lei vechi. Este răzbunare pe o comunitate care a votat PSD din partea unui lider național PSD. Am zis atunci că nu am candidat să apărăm niște infractori ci să respectăm legea”, este esența declarațiilor edilului din Cavnic, pentru ziarul nostru, date telefonic dar și video.

Gabriel Zetea nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere și nici nu ne-a răspuns la telefon. I-am lăsat și un mesaj. Am luat legătura și cu Biroul de Presă al președintelui Consiliului Județean de unde am aflat că Gabriel Zetea este plecat în străinătate și că vom primi o reacție la acuzațiile de mai sus.

Adauga comentariu