Video EXCLUSIV. RAZIE a POLIȚIEI pe Strada Școlii din Baia Mare. ZECI de polițiști verifică dacă ȘOFERII au BĂUT sau dacă s-au DROGAT!

Zeci de polițiști au împânzit de vreo oră Strada Școlii din Baia Mare. Ei controlează aproape toți șoferii care trec prin zonă. Verifică acte dar și dacă cei care se află la volan au băut sau au consumat substanțe interzise.

Pe stradă, pe trotuare, pe spațiile verzi, sunt numai polițiști care iau declarații. Este vorba de o acține la nivel național, debutată la Baia Mare, din puținele vorbe pe care Ziarul de Baia Mare le-a putut scoate de la cei care coordonează acțiunea la fața locului.

Din sursele noastre sunt polițiști din toată țara și acțiunea este una neanunțată. S-a ales Strada Școlii pentru că este una foarte circulată, spun polițiștii. Noi vă mai spunem că aici sunt zeci de baruri și restaurante de jur împrejurul Colegiului Tehnic “Anghel Saligny” și tot aici au loc cele mai multe bătăi la final de săptămână între petrecăreții din cluburi.

„Este o acțiune de amploare coordonată de polițiștii Serviciului Rutier Maramureș cu scopul de a preveni producerea de accidente de circulație, victimizarea participanților la trafic și depistarea și luarea măsurilor legale față de cei care nu respectă prevederile privind circulația pe drumurile publice. Acțiunea se va desfășura pe tot parcursul zilei, in diferite localități de pe raza județului.

Recomandăm conducătorilor auto să nu conducă cu viteză peste limita legală, să utilizeze centura de siguranță, să nu vorbească la telefonul mobil și să respecte indicațiile polițiștilor care îi opresc în trafic!”, ne-a declarat subinspector de poliție Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

La controlul de amploare a participat și inspectorul șef al IPJ Maramnureș, Liviu Constantin Grozavu care a refuzat să facă vreun comentariu. Lâgă el, un polițist din cadrul Direcției Rutiere a IGPR a declarat pentru Ziarul de Baia Mare:

“Este o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră în trafic pe tot ce înseamnă cauze de accidente de la consumul de băuturi alcoolice până la sibstanțe psihoactive”.

 

Adauga comentariu