VIDEO. O casă din Ferneziu SE SCUFUNDĂ din cauza inundațiilor repetate. “Mi-au distrus casa, apele”, este mesajul disperat al unui cetățean

Azi, la rubrica Vocea ta, vă prezentăm cazul disperat al unei familii din cartierul băimărean Ferneziu. Pe adresa redacției noastre am primit mai multe fotografii și filmulețe care ne demonstrează calvarul prin care trece an de an, la fiecare ploaie seriaosă.

“Ia uitati-va si dvs de 11-12 ani de cand stau in Ferneziu, aici ... la fiecare ploaie e la fel... in fiecare an sunam la pompieri sa vina sa ne ajute.. am vorbit cu domnu Bucă (Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Maramureș – nota redacției) ... cu toti de la primarie nu ne baga in seama. Sa ne faca si noua o canalizare ...deja casa imi sta intr-o parte de la fiecare inundatie.. mi-au distrus casa apele ... poate le dati si dumneavoastră peste nas cu o stire... se scufundă casa în care locuim. Uitați-vă și dumneavoastră cum stă casa...”, ne-a scris disperat, Cătălin Maxim.

Bărbatul acuză primăria în filmulețul video că nu face o canalizare în zonă cu toate că au început lucrările de mai multe ori dar nu au fost nici măcar continuate mai apoi.

Pentru a scăpa de cantitatea uriașă de apă, oamenii au fost nevoiți să facă mai multe găuri în gard.

Apa este atât de mare în casă încât membrii familiei sunt nevoiți să umble cu cizme din cauciuc.

Adauga comentariu