VIDEO. PNL Maramureș a DEMARAT procedurile de EXCLUDERE a deputatului Viorica Cherecheș din partid. Propunerea SE DEZBATE AZI în Biroul Național. Ziarul de Baia Mare a scris despre acest lucru încă de săptămâna trecută

Ziarul de Baia Mare a scris încă din data de 27 mai despre ipoteza potrivit căreia deputatul PNL, Viorica Cherecheș să fie exclus din PNL Maramureș, sub titlul “Apus de Soare cu dinți. Viorica Cherecheș, PROPUSĂ pentru EXCLUDERE din PNL. O MAI IAU în PSD după ce au luat-o în bot cu Cătălin Cherecheș la europarlamentare?”

Printre motivele recente se numără neimplicarea în campania pentru europarlamentare și referendum și participarea în aceeași campanie alături de PSD după ce și fiul său, primarul Cătălin Cherecheș a bătut palma cu social-democrații pentru alegerile recente și pentru altele viitoare. Printre motivele mai vechi sunt nealăturarea deputatului Viorica Cherecheș în lupta anticorupție alături de PNL, știut fiind faptul că fiul său, primarul de Baia Mare, este trimis în judecată de către DNA, în două dosare de corupție pentru mai multe acuzații printre care și luare de mită în formă continuată.

În cadrul ultimei conferințe de presă, Ziarul de Baia Mare a întrebat ceea ce știam deja de câteva săptămâni. Cu greu, liderii PNL au recunoscut că situația deputatului Viorica Cherecheș se află pe temele de discuție de la ședința de vinerea trecută:

“Vom analiza toate problemele din campania electorală, secție cu secție, om cu om. Vom vedea cine a greșit, unde a greșit. Chiar dacă s-au câștigat alegerile nu însemană că nu trebuie să analizăm ce a mers bine și ce nu a mers bine”, a declarat Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș.

În ședința Biroului Județean de după conferință, PNL Maramureș a demarat începerea procedurilor de excludere a Vioricăi Cherecheș din partid fără să dea publicității, oficial, această informație. Situația deputatului Cherecheș va fi dezbătută azi în Biroul Național al PNL.

 

Adauga comentariu