VIDEO. Polițist cu GREUTATE sau “Grizzly” din intersecție. Un polițist de la Locală Baia Mare are aproape 200 de kilograme și singurul lucru pe care-l poate face cu SUCCES este să se REZEME de mașină

Trotuarele din Baia Mare sunt curățate în aceste zile de zăpadă. În sprijinul drumarilor au venit și polițiștii locali. Aceștia au încercat din răsputeri să țină parcările cât mai libere pentru ca utilajele să poată transporta zăpada depusă în ultima perioadă.

Alături de colegii de la Poliția Locală Baia Mare s-a făcut remarcat, de departe, nu prin eficiență ci prin volum, un “polițist cu greutate”, despre care colegii săi spun, cu zâmbetul pe buze, că are aproape 200 de kilograme.

Într-o primă fază te poți gândi la eficientul Bud Spencer, actorul care a dat viață celebrului personaj polițist Piedone dar nici vorbă de așa ceva. Polițistul băimărean e mult mai “Grizzly” și nu face nimic.

Totuși, să nu exagerăm și să spunem că la vederea sa, șoferii s-au amuzat și s-au întrebat ce s-ar întâmpla dacă ar fi pus în situația să fugă după un infractor.

Noroc că “Grizzly”, după fiecare 3-4 pași făcuți, stânga, dreapta, avea doar misiunea de se rezema de mașina de Poliție, pe care o mișca vizibil la fiecare impact.

Polițistul băimărean abia respira de câte ori era nevoit să vorbească cu șoferii, pentru a-i informa că nu pot parca din cauza lucrărilor de deszăpezire.

 

Adauga comentariu