Video. RAZIE cu procurori și polițiști la DISPENSARUL din Seini! DOCTORII au vrut să-l “scoată” TREAZ pe POLIȚISTUL de FRONTIERĂ beat, Vlad Bogdan, care a omorât copilul de 1 AN și 8 LUNI! Șoferul este nepotul lui “Dragnea de Seini”. Ipoteză ȘOC!

Ziarul de Baia Mare este singura publicație din Baia Mare care urmărește subiectele delicate precum cel al șoferului beat care a omorât sâmbătă, la Seini, un copil de numai 1 an și 8 luni, lângă pălincia din cartierul de roomi din oraș.

Informația probabilă a ziarului nostru, potrivit căreia șoferul care avea o alcoolemie în aerul expirat de 0.8 mg/l alcool pur, este polițist de frontieră, o putem confirma acum cu certitudine. Este vorba de către Vlad Bogdan de 27 de ani (foto, suflând în fiolă) și este angajat al MAI ca polițist de frontieră la Satu Mare.

Văzând intereseul publicației noastre pentru subiect și pentru scoaterea adevărului la lumină, mai mulți cititori ne-au ținut la curent cu desfășurarea evenimentelor de la Seini. Așa am aflat că mai multe mașini ale MAI, cu polițiști și procurori, au descins ieri la dispensarul din oraș. Aici se pare că analizele de sânge l-ar fi „scos” treaz pe politistul care a omorât copilul dar care era băut în momentul producerii tragediei.

“Au fost mai multe mașini de poliție la dispensar. Am auzit că sunt polițiști și procurori. Se spune că la fiolă a ieșit că a băut dar la analizele de sânge de la dispensar i-a ieșit zero alcoolemie. Au venit să verifice cum e posibil mai ales că și la Baia Mare analizele au ieșit că șoferul consumase alcool”.

Și din filmuleț se vede că, pe lângă faptul că Vlad Bogdan, acuzat acum de omor din culpă, devine agresiv față de cel care filmează și nu cunoaștem din ce motive polițistul care manevrează etilotestul are nevoie de mai multe încercări pentru a-i stabili alcoolemia. Din imagini se vede că verificarea alcoolemiei se face la pălincie, locul unde s-a produs accidental mortal, lucru pe care l-am scris în ultimul articol cu titlul “AUDIO exclusiv. A băut, a pus muzică, a urcat la volan și l-a călcat! Adevărul despre cum A FOST OMORÂT la Seini, copilul de 1 AN și 8 LUNI de șoferul bețivan”. Că Vlad Bogdan este o persoană sfidătoare o arată și faptul că pe lângă faptul că s-a dus la pălincie, s-a îmbătat, le-a pus muzică celor din jurul mașinii inclisiv copiilor, nu avea nici actele la el. Și e polițist! Apoi s-a urcat la volan și a plecat fără să-l vadă pe copilul de nici doi ani, care intrase în fața mașinii și pe care l-a tras efectiv sub o roată până a decedat. 

(Sursa video, Facebook, Loredan Prisecaru)

Mai mult s-a alimentat zvonul că medicii din Seini au vrut să-l scoată basma curată mai ales că micuțul decedat fiind de etnie rromă, nu are pe nimeni important în “spate” pe când șoferul criminal este nepotul unui important lider local al PSD.

“Vlad Bogdan este nepotul lui Vasile Bud, zis “Dragnea de Seini”. Bud e prieten la cataramă cu toți, pe plan local dar și la București, pe la ministere, peste tot”, ne-a mai spus sursa ziarului.

Pentru a afla mai multe am apelat la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Maramureș.

“Nu pot să vă confirm nici să vă infirm (informația cu razia de la dispensar – nota redacției). Este anchetă în curs de desfășurare și aceste informații se pot obține de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare și noi vom putea da un comunicat abia la finalizarea anchetei”, ne-a declarat subinsepctor de poliție, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Adauga comentariu