Video. SCANDALUL „Tom & Jerry” din Consiliul Local Baia Mare, pornit de la MAMA PRIMARULUI, deputatul Viorica Cherecheș!

Un nou scandal legat de numele ediului băimărean Cătălin Cherecheș s-a consumat azi în plenul ședinței de Consiliu Local. Totul este legat de parcarea barului cu terasă „Tom & Jerry” din Baia Mare aflat în vecinătatea Parcului „Regina Maria” din Baia Mare. Mai exact, edilul dorește să le ia cu japca proprietarilor, parcarea proprietate privată dar și o bucată de teren pe motiv de reamenajare a intersecției străzilor Petofi Șandor, Dealul Florilor și a intrării în parc.

Motivul? S-a SUPĂRAT mămica!

Motivul conflictului este unul absolut de necrezut. În urmă cu ceva vreme, mama primarului Cătălin Cherecheș (foto stânga), deputatul Viorica Cherecheș și-a lăsat mașina timp de 5 ore în parcarea privată a deținătorilor spațiului comercial amintit dar acest lucru nu ar fi fost un capăt de lume, dacă răutatea reprezentantei PNL Maramureș în Camera Deputaților nu ar fi întrecut orice imaginație. Fiul proprietarilor barului, Alex Vicsai, a declarat pentru Ziarul de Baia Mare (vezi video) faptul că doamna deputat a lăsat mașina parcată pe două locuri. Când acesta ia adus la cunoștință faptul că pe viitor să nu mai facă acest lucru, Viorica Cherecheș a tunat și fulgerat și a promis răzbunare. Așa s-a și întâmplat. Într-o lună de zile proiectul de distrugere a familiei care deține barul și al afacerii în sine a fost gata. Au început șicanele, mai întâi cu Poliția Locală. De trei ori aceștia au intervenit și i-au chemat la sediu pe proprietari. Cu toate că vorbim de o parcare proprietate privată, Cătălin Cherecheș a avut tupeul să trimită un topograf pentru măsurători. Cu alte cuvinte mămica deputat s-a plâns fiului care este primar trimis în judecată pentru multiple fapte de corupție și acesta a decis să le fure oamenilor avuția. Frumos gest, nu? Familie adevărată, în slujba oamenilor!

Proiectele, RETRASE. Comisiile, ÎMPOTRIVĂ

Astfel s-a născut proiectul de azi din Consiliul Local  “privind efectuarea demersurilor necesare preluării în patrimoniul Municipiului Baia Mare a terenului în suprafață de 95 mp, situat în Baia Mare, strada Petofi Șandor, nr. 16” de pe ordinea de zi dar și un alt proiect de pe ordinea de zi suplimentară care vizează reamenajarea intersecțiilor pomenite mai sus. Adică s-a căutat un alt motiv decât acela al disputei verbale dintre proprietari și deputatul Viorica Cherecheș. Oamenii s-au apărat azi în plen cum au putut. Au luat cuvântul, au strigat, și-au adus suținători din rândurile clienților care sunt în mare parte adolescenți și tineri. Sub scutul camerelor de luat vederi, cetățenii vizați de furtul pe față au prins mai mult curaj și așa au reușit să scoată de pe ordinea de zi, amble proiecte care oricum aveau avizele nefavorabile ale ambelor comisii de specialitate. Deci oamenii normali și-au dat seama că este vorba doar o răfuială personală a familiei Cherecheș cu cei care au curajul ca pe proprietatea lor să nu tacă.

Adauga comentariu