VIDEO și FOTO. Două TRECERI de PIETONI 3D la Colegiul de Arte Baia Mare. VEZI cum s-au distrat elevii pe TRECEREA pe care tocmai au pictat-o!

Dacă prima trecere de pietoni tridimensională din țară a fost la Buzău, a venit și rândul Băii Mari să se laude cu așa ceva. La inițiativa Poliției Rutiere Baia Mare, elevi ai Colegiului Național de Arte din municipiu și-au arătat măiestria în ceea ce fac și urmează ei să facă cel mai bine, arta de picta. Numai că de data asta au conceput și realizat două treceri de pietoni 3D, înainte și după școala lor, astfel că din ambele sensuri de mers, șoferii au de-a face de azi cu o iluzie optică ce îi v-a determina să fie mai atenți în dreptul unității de învățământ.

“Îi felicit pe elevii clasei a IX-a, secția Arhitectură a colegiului nostru și pe domnul diriginte Barbu Crăciun, pentru această inițiativă în colaborare cu Poliția Rutieră a Municipiului, cu Primăria și Consiliul local Baia Mare și pentru că au dus la bun sfârșit proiectul. Sperăm să aibă impactul necesar în sensul disciplinării șoferilor în această zonă mai ales că dimineața, înainte de cursuri și după ore, aglomerația este foarte mare”, a declarat pentru Ziarul de Baia Mare, directorul unității, prof. Filip Dan (foto sus).

Elevii nu preau știu ei cu ce o să ajute ceea ce au făcut dar au realizat un lucru dosebit și s-au distrat pe cinste pe prima trecere tocmai terminată, sub supravegherea profesorilor și a polițiștilor, spre uimirea și mai mare a conducătorilor auto.

Adauga comentariu