VIDEO și FOTO. Groapa “Marianelor” din Ferneziu, ÎNGHITE efectiv și RUPE roțile șoferilor. Și câte 5 șoferi pe zi AJUNG în SERVICE din cauza gropii de lângă magazinul Profi

Nu este cel mai adânc punct de pe suprafața Pământului din Oceanul Pacific, dar este cea mai mare groapă din șosea, acoperită cu apă, tocmai în fața magazinului Profi din cartierul băimărean Ferneziu.

După cum se vede în două filmulețe postate pe Facebook de către Ciprian Filip, în prima parte și Perva Ciprian în partea a II-a, groapa “Marianelor” de la Ferneziu, face zeci de stricăciuni printre mașinile trecătorilor și în special a celor care se duc la magazinul Profi. În filmuleț se pot observa nu mai puțin de cinci mașini, aliniate, în parcare la Profi după ce au căzut în groapa uriașă din imediata apropiere a marketului. Dați click pe poză!

Iată doar o parte dintre comentariile lăsate de cei care au văzut imaginile:

 

Indreptam jante Baia Mare: “Saptamana asta am reparat vreo 20 de anvelope tăiate in aceași groapă.”

Eric Cristescu: „Și eu mi am rezolvat un cauciuc nou cumpărat în luna noiembrie în aceeași groapa

Ardelean Roland: “Si eu am luat-o dar a rezistat anvelopa 😂😂😂😂”. Poate am avut noroc ca era plină cu apă 🙈

Dorina Moldovan: „Si noi am pățit la fel. Oare ne-am putea aduna să facem ceva sa ne recuperăm pagubele. Am plătit 370 de lei ptr îndreptat jenantă si un cauciuc nou.”

Alexandrina Raluca Bud: Si eu ,,m-am intalnit,, cu aceasta groapa!!! Janta indoita si cauciuc distrus!!! :(

Rosenbaum Robert: „Sunteti slabuti :D Chemati in judecata :D”

Ziarul de Baia Mare a încercat fără nicun rezultat să ia legătura atât cu viceprimarul Marinel Rob cât și cu Lia Mureșen, secretara Primăriei Baia Mare. E duminică, înțelegeți. Revenim mâine pentru un punct de vedere. Este adevărat că mici peticiri au fost demarate în aceste zile în Baia Mare, pe principalele bulevarde. Nu știm când se va ajunge cu peticirea și la Ferneziu.

Dați click pe poză!

Fotografii primite de la Ciprian Filip. Mulțumim.

Adauga comentariu