VIDEO. Un ELICOPTER care făcea TRAFIC CU ȚIGĂRI a fost găsit PRĂBUȘIT la Săpânța. Pilotul are capul MÂNCAT de animale sălbatice

Un elicopter despre care se crede că făcea trafic de țigări din Ucraina a fost găsit în localitatea Săpânța, Maramureș, undeva lângă o stână.

Surse ale Ziarului de Baia Mare ne-au declarat că aparatul a mai fost auzit în repetate rânduri survolând zonă, la altitudini foarte mici, sub nivelul la care pututea fi detectat de radar. Așa se poate explica și prăbușirea, elicopterul, după toate probabilitățile lovindu-se de copacii destul de înalți din zonă.

Anchetatorii aflați la fața locului au rămas șocați de faptul că au găsit trupul neînsuflețit, în satre avansată de putrefacție, al unei persoane. Din imaginile noastre se aud clar câteva cuvinte:

“E vechi, e de mult aici. Capul e mâncat”, ceea ce ne duce cu gândul că se referă la cadavrul bărbatului. Înțelegem că animalele sălbatice ar fi putut face acest lucru, fapt confirmat neoficial de unele surse locale ale ziarului nostru. Acest indiciu ne mai spune și că elicopterul, cu destinație inițială pentru lucrări de stropire în agricultură s-a prăbușit de zile bune.

Din faptul că dispariția aparatului de zbor și a pilotului nu a fost făcută public în mod oficial, întărește ideea traficului de țigări și poate nu numai. Cert este că a fost vorba de un zbor neautorizat. Sursele mai spun că aparatul nu era inscripționat și avea foarte puține elemente de identificare fiind observate doar de către specialiști.

“Referitor la incidentul aviatic produs pe raza comunei Sapanta s-a întocmit dosar penal si se desfășoară cercetari sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj”, ne-a declarat subinspector de poliție Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

 

 

Adauga comentariu