VIDEO. Un șofer a ADORMIT la volan și s-a TREZIT în șanț

Un bărbat de 44 de ani (foto în medalion, jos) care conducea, azi, dinspre Satu Mare la Baia Mare a adormit la volan pe raza orașului Tăuții Măgherăuș. Autoturismul a intrat pe contrasens și a plonjat spectaculos în șanț chiar sub privirile unor localnici. Din fericire pentru el din sens invers nu a venit în acel moment nicio altă mașină. Cu toate că imaginile cu mașina avariată sunt de speriat, șoferul a scăpat nevătămat.

“Am tras o sperietură mare. Eu locuiesc la câteva case mai încolo dar am auzit când mașina s-a lovit de șanț. Vecinul de aici s-a speriat mai tare. Mi-a povestit că a văzut cum mașina a plonjat lângă curtea sa, în șanț”, ne-a declarat un martor.

Imediat după accident, șoferul a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș pentru declarații.

“Pe fondul oboselii, șoferul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a ajuns în șanț. A fost supus controlului cu etilotestul și s-a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice”, ne-a declarat subinspector de poliție Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

La fața locului au sosit o ambulanță și un echipaj de descarcerare care l-a ajutat pe șofer să iasă din mașină. Nu au fost alte victime și nu s-au înregistrat alte pagube materiale cu excepția averierii mașinii în cauză.

Adauga comentariu