Video. „URIAȘUL” cu aripi, cel mai mare avion care va ateriza la Baia Mare, NE VA DUCE în Antalya din 1 iunie 2019. REDUCERI aproape la jumătate pentru REZERVĂRI din timp

Azi, Aeroportul din Baia Mare, a găzduit o nouă conferință de presă în cadrul căreia a fost lansat un nou zbor charter către Antalya pentru 2019, al treilea, cu plecare din Baia Mare, de data aceasta de către touroperatorul Prestige Tour.

Zborul va fi operat în fiecare zi de sâmbătă începând cu 1 iunie în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, cu o aeronavă AIRBUS A321 (foto jos), cu o capacitate de 216 de locuri, începând cu 1 iunie și va dura până pe 21 septembrie 2019, având o frecvență săptămânală și plecări în fiecare zi de sâmbătă.

“Aeronava va fi cea mai mare dintre cele care au aterizat vreodată pe aeroportul din Baia Mare”, a declarat pentru Ziarul de Baia Mare, Diana Iluț, director general al Agenției Sfara Tours, prezentă la conferință și în calitate de reprezentant al tuturor agențiilor din Maramureș.  

Pe parcursul fiecărui zbor turiștii vor avea la dispoziție catering inclus. Toți cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada noiembrie - martie 2019, vor beneficia de oferte cu reduceri de până la 40%.

“Prețul pentru pachetele turistice către Antalya, din Baia Mare, începe de la 399 euro/persoană, cu toate serviciile și taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și storno precum și asistență turistică în limba română. 

Mai mult, vom oferi posibilitatea de a opta pentru rezervări la zbor în clasa business precum și pentru servicii VIP la sol deservind clienții hotelurilor Deluxe. Venim astfel în întâmpinarea tuturor exigențelor turiștilor noștri”, a declarat Mustafa Kadiraglu, președintele Prestige Tours. (foto sus)

Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din Baia Mare și din țară. Prestige Tours fiind un tour-operator 100%, care își valorifica produsele exclusiv prin intermediul agențiilor de turism partenere.

Românii au un apetit crescut pentru Antalya

În anul 2018, creșterea segmentului de piață pentru Antalya, al companiei, a fost de 47% comparativ cu 2017, însumand peste 30.000 de turiști clienți plecați în vacanță prin Prestige Tours, iar pentru 2019 se preconizează din nou o creștere similară.

Prestige Tours Internațional, este unul dintre cei mai mari turoperatori din România.

Compania promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe inovatie, siguranță și satisfactia clienților.

Cu 28 de ani de experiență în turism și o reputație impecabilă, Prestige Tours păstrează standarde înalte de calitate prin dăruire și creativitate, validate nu doar de piața românească, dar și de cea internațională.

Prestige Tours parte din consorțiul turc Caly Goup și turoperator cu 28 de ani de activitate neîntreruptă pe piata turistică românească a depăsit în 2018, numarul de 30.000 de turiști spre Turcia, reprezentând o creștere de 47% față de anul anterior.

“În 2016 Prestige Tours a extins numărul de curse charter cu plecare din țară, lansând către Antalya, destinația sa principală, primul zbor charter din Suceava, în 2017 a extins plecările și din Arad iar în 2018 au avut plecări și din Craiova. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecări din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și București, a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2019 și să introducă cursă charter către Antalya și din Baia Mare.”, a declarat Alin Rățoi reprezentatnt al Prestige Tours. (foto jos)

Adauga comentariu