VIOLATORUL din Consiliul Local Tăuții Măgherăuș are de ales: PLEACĂ sau va fi dat AFARĂ din partid și din forul local al orașului: “Trebuie să scăpăm de un astfel de om”

Marinică Șomcutean (foto sus), fost Marin, înainte de a comite abominabilul viol din 1981, este consilier local în Tăuții Măgherăuș și președinte al Partidului Național Democrat (PND). După procesul pierdut, în care a mințit Curtea că nu a fost condamnat pentru viol, că nu are cazierul maro și că nu este bandit local, lucrurile stând exact invers, Marinică riscă să piardă tot, politic și administrativ.

“Am văzut sentința, am văzut bubele din cazier, am văzut amenzile pentru scandaluri, toate dezvăluirile pe care le-ați făcut. Trebuie să scăpăm de un astfel de om. Toate documentele au fost spre analiză la forurile centrale ale partidului. Are de ales. Cel târziu în luna ianuarie a anului viitor trebuie să își dea demisia din PND dar și din Consiliul Local altfel îl vom da afară”, a declarat pentru Ziarul de Baia Mare, un membru din conducerea centrală a PND.

Deja se pregătește înlocuitorul lui Marinică Șomcutean în Consiuliul Local. Problema pentru Șomcutean este pierderea influenței în forul local al orașului care i-a permis nenumărate manevre și afaceri suspectate de ilegalități, cum ar fi obținerea unei pășuni la Nistru.

Reamintim că Marinică Șomcutean a făcut 3 ani de închisoare pentru viol, comis cu un complice, prin care au dezvirginat o consăteancă, pe care în loc să o ducă la serviciu, au dus-o în pădure, au batjocorit-o și au abandonat-o în pustiu. Cei doi au mai fost condamnați și pentru  privare de libertate în mod ilegal, pentru care au și fost condamnați la câte 1 an închisoare.

Citește mai jos povestea violului, marea realizare a actualului șef de partid și mare consilier local al zilelor noastre.

El este VIOLATORUL din Consiliul Local Tăuții Măgherăuș. Marinică Șomcutean și un complice au DEZVIRGINAT prin VIOL o tânără de 22 de ani! Apoi au ABANDONAT-O dezbrăcată în pădure, după care au BĂGAT-O sub bordul mașinii iar ȘOMCUTEAN a BĂTUT-O (partea I)

Citește și:

VIOLATORUL din Consiliul Local Tăuții Măgherăuș a PIERDUT procesul intentat jurnalistului Adi Rusu. Marinică Șomcutean a AMENINȚAT că-i dă FOC casei ziaristului, și-a BĂTUT un coleg de partid pe o terasă și are AMENZI de mii de lei pentru SCANDALURI

 

Adauga comentariu