"Vreau să merg", mesajul de AJUTOR al unei tinere de liceu. Ea trebuie să ajungă la OPERAȚIE în SUA. Asociația “Părinți salvatori” se implică. Implică-te și tu

Mă numesc Oana. Am 18 ani și sunt în ultimul an de liceu. Deși am fost diagnosticată cu paralizie cerebrală la vârsta de un an, nu am lăsat asta să mă limiteze. Totuși, în ciuda numeroaselor terapii și tratamente și a trei operații, creșterea spasticității îmi amenință independența.

Singura mea șansă de a trăi o viață lipsită de durere și spasticitate, de a păstra abilitatea de a merge, a evita să o pierd definitiv în viitorul apropiat este operația de rizotomie dorsală selectivă, la care sunt programată în iulie 2019 la Spitalul pentru Copii din St. Louis, SUA.

Costurile asociate cu această operație se ridică la peste 70.000 de dolari, mult peste posibilitățile financiare ale familiei. Prieteni și colegi m-au ajutat să strâng suma de 30.000 de dolari. Mai am nevoie de încă 40.000!

Cu inima plină de speranță, vă rog mult să luați în considerare ideea de a mă ajuta să ajung la St. Louis.

Este singura mea șansă de a avea un viitor independent, mai luminos și lipsit de durere. Vă mulțumesc din suflet pentru sprijinul și încurajările oferite.

Cum mă poți ajuta?

✔ CU CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: http://parintisalvatori.ro/doneaza/

(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 de EUR vei scrie 475) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online)

✔ CU CARD BANCAR pe Facebook la linkul: https://www.facebook.com/donate/287745865458227/

✔ prin virament sau depunere la CEC BANK în conturile:

RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 - cont în lei

RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 - cont în euro - cod BIC (Swift) CECEROBU

Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate - Cod Fiscal 9373178

- cu mențiunea OANA -

✔ prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com

✔ prin contract de sponsorizare, PENTRU FIRME - sumă deductibilă din impozitul pe profit

Orice întrebări și informații suplimentare se pot obține telefonic sau whatsapp: 0749-93.66.88 sau prin email: parintisalvatori@yahoo.com

Vă mulțumesc anticipat!

Adauga comentariu